Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε το bluefin;
 
 
Πώς γίνεται η εγκατάσταση  αναβάθμισης με τηνχρήση bluefin;

Δεν χρειάζεται να έχετε μηχανικές ή τεχνικές γνώσεις, δεν χρειάζεται καν να σηκώσετε το καπό - όλα γίνονται από την άνεση του καθίσματός σας. Ξεκινήστε από τα απλά βάζοντας το βύσμα της συσκευής χειρός bluefin στη  διαγνωστική θύρα (σύνδεση  με την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του όχηματος σας)

Ακολουθήστε την απλή διαδικασία για να λάβετε την αναβάθμιση online (μέθοδος Α, παρακάτω).  Εναλλακτικά, σε πολλές περιπτώσεις, απλά συνδέστε το bluefin στην διαγνωστική θύρα του οχήματος σας, ακολουθήστε τις σαφείς οδηγίες στην οθόνη, και σε λίγα λεπτά θα είστε έτοιμοι ,θα έχει εγκατασταθεί στο αυτοκίνητο σας  (μέθοδος Β, παρακάτω).

 
Πώς θα ξέρω ότι δουλεύει;

Μόλις εγκαταστήσατε το bluefin, θα πρέπει να αισθανθείτε τα αποτελέσματα στο όχημα σας την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε.Ωστόσο, για να επιβεβαιωθεί η διαδικασία της εγκατάστασης του bluefin γίνεται ένας τελικός έλεγχος για την εξασφάλιση της ορθής εγκατάστασης δεδομένων  (ή απε-εγκατάστασης, για την επιστροφή στις αρχικές σας ρυθμίσεις) πριν από την έξοδο του bluefin απο την διαγνωστική θύρα του οχήματος σας.


Πώς επηρεάζει το bluefin την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου;

Θα πρέπει να ενημερώσετε για τις τροποποιήμενες επιδόσεις τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου σας .
Τα ασφάλιστρα μπορεί να παραμένουν  αμετάβλητα, με τη χρήση εξειδικευμένων συνεργατών μας, οι οποίοι κατανοούν τα οφέλη που φέρνει το bluefin.
Θέλετε να ξαναβρείτε τη χαρά του ανοικτού δρόμου; .


Τι γίνεται αν δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα;

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα  προσφέρουμε εντός 7 ημερών επιστροφή. Απλά το όχημά σας θα επιστρέψει στις αρχικές ρυθμίσεις και θα στείλετε το bluefin και το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής που ήρθαν με το δικό σας πακέτο Superchips στη διεύθυνση που παρέχεται στην  ετικέτα. τα δικαιώματα δεν επηρεάζονται.

 
Τι γίνεται αν χάσω το bluefin πως επαναφέρω το όχημα μου στις αρχικές ρυθμίσεις ;

Αν χάσετε το bluefin αφού έχετε εγκαταστήσει τις νέες ρυθμίσεις, το πρόγραμμα Superchips μπορεί με μια νέα συσκευή να επαναφέρει  το όχημά σας στις αρχικές ρυθμίσεις.  

 
Τι άλλες λειτουργίες μου παρέχει το bluefin;

Όπως  είναι σε θέση να βελτιώσουν την απόδοση του οχήματος σας, το bluefin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί: 

    Για να επιστρέψετε το όχημά σας  στις αρχικές του ρυθμίσεις
    Ως ένα διαγνωστικό εργαλείο για να βρει ελαττώματα οχήματος *
    Ως  immobiliser/re-mobiliser*  

*Δεν ισχύει για όλα τα οχήματα >> Δείτε βοήθεια

Πώς να εγκαταστήσετε το bluefin
   
step1

Βήμα 1: Εντοπίστε την διαγνωστική θύρα στο όχημά σας.

step2

βήμα 2: συνδέσετε το βύσμα του bluefin στην διαγνωστική θύρα του οχήματος

   
step3

βήμα 3: το bluefin θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα υποδοχής. Για το υπόλοιπο της διαδικασίας εγκατάστασης, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του bluefin. 

 

Method
 
   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

περισσότερη ισχύς για σας
Αν σας εντυπωσίασε η Superchips τότε γιατί να μην το δείτε και στο δικο σας προϊόν.  Bluefin είναι μια συσκευή χειρός η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Superchips remap όταν και όπου θέλετε.

Bluefin
Επισκευθειτε την bluefin για να μαθετε οσα πρεπει να γνωριζετε.

 
Get the Flash Player to see this player.


Συστήστε ένα φίλο

 Εντυπωσιάστηκες από Superchips;  Σκέψου τους φίλους σου θα είναι πολλοί;Τότε γιατί να μην μας προτείνετε σε ένα φίλο σας


 >> Δείτε περισσότερα