Αρχική | Εγγύηση | Παροχές | Πως λειτουργεί | Αγγελίες| Αντιπρόσωποι | Αγώνες | Συστάσεις | Επικοινωνία | bluefin
 

Να κινείται με Superchips Όρια

Η Superchips κανει βελτίωση των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας, και σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε την  απόλαυση της οδήγησης. Υπάρχουν τόσα πολλά όρια στην οδήγηση τις ημέρες αυτές. Ακόμη και το αυτοκίνητό σας εχει περιορισμένες επιδόσεις επειδή οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πρέπει να εξυπηρετούν τους οδηγούς που δεν τηρούν προγράμματα  υπηρεσιών και χρησιμοποιούν χαμηλής ποιότητας καύσιμα. Έτσι εάν θέλετε το καλύτερο από το αυτοκίνητό σας, καλέστε  την Superchips δωρεάν και θα βγαλει τον  κινητήρα σας από τα περιοριστικά όρια, δίνοντάς σας μια πιο ενδιαφέρουσα, και συναρπαστική οδήγηση.

Απολαυστε ενα  ταξιδι
Το αυτοκίνητό σας θα έχει πιο δυναμική αίσθηση.  θα φτάνει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια στις απαιτήσεις σας, και θα μπορείτε επίσης να κάνετε οικονομία στα καύσιμα . Έχοντας μετατρέψει πάνω άπό μισό εκατομμύριο μηχανές, οι πελάτες μας μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι η οδήγηση γίνεται πιο γρήγορη και πιο συναρπαστική.  Οι περισσότεροι πελάτες μας, όχι μόνο επιστρέφουν σε εμάς όταν αντικαθιστούν τον αυτοκίνητο τους, αλλα συνήθως είμαστε οι πρώτοι που συμβουλεύονται για το τι αυτοκίνητο να αγοράσουν για να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Επιλέξτε την πρώτη θέση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου
Είμαστε πρωτοπόροι σε ηλεκτρονική ρύθμιση για δυναμικούς οδηγούς. Κανένας άλλος δεν έχει επενδύσει το χρόνο, χρήμα και προσπάθεια στην έρευνα και την ανάπτυξη ή έχει την τεχνογνωσία που πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας μπορεί να προσφέρει. Οι κυριότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων μας εμπιστευονται ως ηγέτες της αγοράς, αναγνωρίζοντας την αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα αυτό.

Έχουμε πάνω από 80 κέντρα σε εθνικό επίπεδο ειδικής βελτίωσης  και όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στην έδρα μας. Προσφέρουμε μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος και την εγγύηση 7 ημερών με δικαίωμα επιστροφής, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

>> Πώς γίνεται αυτό?

Μην βασιστείτε απλά στα λόγια μας ότι θα απολαύσετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας με το Superchips ,αλλά διαβάστε και τις online μαρτυρίες και ανακαλύψτε πόσο καλοί είμαστε.

Κάθε μήνα θα δίνουμε ένα βραβείο για τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το προιόν προερχόμενες από τους πελάτες μας, οπότε γιατί να μην προσθέσετε και τα δικά σας σχόλια και να κερδίσετε ένα βραβείο προσφορά της Superchips.  Δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορείτε να μας γράψετε και αν έχετε κάτι ενδιφέρον να πείτε, μπορεί να είστε ο κορυφαιος νικητής μας κάθε μήνα!
 >> Μάθετε περισσότερα

 

Η
Superchips διαθέτει ένα μοναδικό φάσμα αναβαθμίσεων για τα περισσότερους συγχρόνους βενζινοκινητήρες (και τα δύο turbo και μη turbo) και turbo πετρελαιοκίνητα οχήματα. Οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί τεχνικοί εμπειρογνώμονες οδηγούν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Έχουμε επιλέξει να εργάζονται σε όλο το φάσμα των εμπορικών σημάτων και κινητήρων, έτσι με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε περισσότερα και να είστε σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις από κάθε κατασκευαστή. Τελικά, η μεγάλη και απαράμιλλη εμπειρία μας δίνει την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας   >> Μαθετε περισσοτερα


 
 
 
 

Στη σημερινή αγορά, με άνοδο των τιμών των καυσίμων, ένα Superchips remap μπορεί να σημαίνει βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, καθώς και  βελτιωμένες επιδόσεις -  με σημαντικη μείωση καυσίμων  κατά τη διάρκεια ενός έτους. Εσείς δεν θέτετε όρια στη ζωή σας, γιατί να έχετε στο αυτοκίνητό σας;

 

Η δική μας εμπειρία αγώνων  υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για απόδοση. Είμαστε η μόνη επίσημη  εταίρια βελτίωσης στη Volkswagen Racing UK, Και όλα τα MINI Coopers στην Scottish MINI Challenge τρέχουν με Superchips remaps.  Και η Porsche Club GB μας όρισε ως τεχνικό σύμβουλο για την  Michelin Porsche Club Championship. >> μαθετε περισσότερα

 
 Πώς θα βελτίωσω το όχημα μου;
Η Superchips διαθέτει ένα μοναδικό φάσμα tuning αναβαθμίσεων για τα περισσότερους σύγχρονους βενζινοκινητήρες (και τα δύο turbo και μη turbo) και turbo πετρελαιοκίνητα οχήματα.  Εισαγετε μαρκα και μοντελο  κάτω και δειτε τι μπορει να κανει η Superchips  για το όχημά σας

περισσότερη ισχύς για σας .......

R&S Motorsports LTD μπορεί να μετατρέψει και να απελευθερώσει την κρυμμένη δύναμη που μας περιμένει να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο(ECU) του αυτοκινήτου σας, με την 20ετη εμπειρία μας στον χώρο της ηλεκτρονικής διαχείρισης και αναβάθμισης  μηχανών.

όλα γίνονται με  ασφάλεια και αξιοπιστία και επαγγελματικό τρόπο  ............. όπως το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια !

οι εργοστασιακές ρυθμίσεις  παραμένουν ενεργές ώστε να μπορούν να διαβαστούν από κάθε εργοστάσιο κατασκευής  που μπορεί να κάνει διορθώσεις και αναβαθμίσεις που απαιτούνται , σε αντίθεση με άλλους βελτιωτικούς οίκους ……

μπορείτε επίσης να αναμένετε μια μείωση του καυσίμου  στα  turbo diesel οχήματα !!!!!!!

κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας μπορεί να δεχθεί  αυτή την ειδική μεταχείρηση


Bluefin


Get the Flash Player to see this player.


Συστήστε ένα φίλο

 Εντυπωσιάστηκες από την Superchips;  Σκέψου τους φίλους σου θα είναι πολλοί;Τότε γιατί να μην μας προτείνετε σε ένα φίλο σας.


 >> Μάθετε περισσότερα

   
 
Αρχική | Εγγύηση | Παροχές | Πως λειτουργεί | Αγγελίες| Αντιπρόσωποι | Αγώνες | Συστάσεις | Επικοινωνία | bluefin