Τι εγγυήσεις σας παρέχει η Superchips ; 


 

Είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από την  Superchips και έτσι σας προσφέρουμε  εγγύηση  Εξυπηρέτησης Πελατών :

- Μια επιπλέον εγγύηση για να είστε ήσυχοι
- Επιστροφή χωρίς χρέωση * μέσα σε 7 ημέρες, εάν δεν είστε απολύτως ευχαριστημένοι
- ισόβια εγγύηση για το προϊόν Superchips .

 * Εκτός αλλαγής προγραμματισμού.  τα νομικά σας δικαιώματα δεν επηρεάζονται.

Η δική μας Superchips Εγγύηση

 Στοιχεία κάλυψης
Κατά την ημερομηνία εγκατάστασης Superchip , απαιτείται η τρέχουσα αρχική εγγύηση που παρέχεται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου για τον κινητήρα είναι αναγκαία για να λειτουργήσει η εγγύηση αυτή , και είναι προϋπόθεση  να παραμένει σε ισχύ μέχρι την κανονική ημερομηνία λήξης. Αυτή η εγγύηση ισχύει μόνο για την περίπτωση που δεν ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή .

Η εγγύηση Superchips ισχύει ( και είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος) για ζημίες που προκλήθηκαν άμεσα στο Όχημα και προκύπτουν εξαιτίας  μηχανικής ή ηλεκτρικής βλαβης, λόγω της αποτυχίας του προϊόντος της Superchips που έχει εγκατασταθεί από Superchips Εξουσιοδοτημένο κέντρο (ή από πελάτη με τη χρήση bluefin συσκευής) κατά τη διάρκεια της εγγύησης.


Περίληψη της κάλυψης

Μηχανικών ή ηλεκτρικών βλαβών:
Είναι η ξαφνική και απρόβλεπτη βλάβη ενός στοιχείου του οχήματος άμεσα λόγω λειτουργίας  προϊόντος της Superchips , το αντικείμενο της παρούσας Εγγύησης, το οποίο προκάλεσε τη αποτυχία λειτουργίας του οχημάτος και χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, πριν επανέλθει στην κανονική λειτουργία του .

Περίοδος:  μικρότερη από:
α) 12 μήνες από την ημερομηνία εγκατάστασης του Superchips προϊόντος προς το Εξουσιοδοτημένο κέντρο Superchips.ή
β) 30.000 μιλίων που έχουν μετρηθεί από το οδόμετρο του οχήματος από την ημερομηνία εγκατάστασης του Superchips προϊόντος από Εξουσιοδοτημένο κέντρο Superchips (ή από τον πελάτη χρησιμοποιώντας μια bluefin συσκευή ) ή
γ) για το χρονικό διάστημα που απομένει για την αρχική παροχή εγγύησης από τον κατασκευαστή του οχήματος κατά την περίοδο αγοράς από καινούργιο? ότι είναι συντομότερο.

Η περίοδος της κάλυψης μπορεί να παραταθεί μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης του κατασκευαστή, τα στοιχεία διατίθενται κατόπιν αιτήματος.

 Όρους και περιορισμούς:
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μη τήρηση  από εσάς, τον πελάτη,  διαδικασίας συντήρησης που συνιστά ο κατασκευαστής θα ακυρώσει κάθε πιθανή διεκδίκηση. και  κανένα ποσό δεν είναι πληρωτέο σε σχέση με την οικονομική ή την συνακόλουθη ζημιά . αποκλείεται η Χρήση σε σε αγώνες pacemaking η rallying . οι απαιτήσεις είναι εντός του ορίου των 10.000,00 (λιρών) κατά το σύνολο σε σχέση με κάθε ένα όχημα. Φυσιολογική  φθορά ή αξιώσεις ως αποτέλεσμα της φθοράς λόγω χρήσης που δεν καλύπτονται.Η Superchips δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις μετατροπές  στο όχημα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ελλατώματα. 


περισσότερη ισχύς για σας ......

R&S Motorsports LTD μπορεί να μετατρέψει και να απελευθερώσει την κρυμμένη δύναμη που μας περιμένει να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο(ECU) του αυτοκινήτου σας, με την 20ετη εμπειρία μας στον χώρο της ηλεκτρονικής διαχείρισης και αναβάθμισης  μηχανών.

όλα γίνονται με  ασφάλεια και αξιοπιστία και επαγγελματικό τρόπο  ............. όπως το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια !

οι εργοστασιακές ρυθμίσεις  παραμένουν ενεργές ώστε να μπορούν να διαβαστούν από κάθε εργοστάσιο κατασκευής  που μπορεί να κάνει διορθώσεις και αναβαθμίσεις που απαιτούνται , σε αντίθεση με άλλους βελτιωτικούς οίκους ……

μπορείτε επίσης να αναμένετε μια μείωση του καυσίμου  στα  turbo diesel οχήματα !!!!!!!

κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας μπορεί να δεχθεί  αυτή την ειδική μεταχείρηση


Bluefin

Get the Flash Player to see this player.


Συστήστε ένα φίλο

Εντυπωσιάστηκες από Superchips;  Σκέψου τους φίλους σου θα είναι πολλοί;Τότε γιατί να μην μας προτείνετε σε ενα φίλο σας


 >> Δείτε περισσότερα

   
Αρχική | Εγγύηση | Παροχές | Πως λειτουργεί | Αγγελίες | Αντιπρόσωποι | Αγώνες | Συστάσεις | Επικοινωνία | bluefin