Πώς γίνεται μια Superchips remap εργασία; 

 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι περισσότερες μηχανές  ελέγχονται από ένα ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή, την μονάδα ελέγχου του κινητήρα (ECU), όπου, μεταξύ άλλων λειτουργιών, ορίζει την ανάφλεξη τροφοδοσία και πίεση για όλες τις ταχύτητες του κινητήρα δεδομένης και της επιβάρυνσης.

Μετά από εκτεταμένη ανάπτυξη τις δοκιμές, καταλήξαμε σε ρυθμίσεις για τη βελτίωση που θα γινει στο μοντέλο του οχήματος σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναβάθμιση είναι τόσο μοναδική οσο και το λογισμικό μέσα  στην ECU, με ασφάλεια και χωρίς συμβιβασμούς .

Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το πρόγραμμα  εγκαθίσταται ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως μέσω  διαγνωστικής θύρας εισόδου του αυτοκινήτου Δεν υπάρχει αντικατάσταση τσιπ, για να μην αγγίξει την ίδια την ECU.

 Και πρέπει πάντα να δοκιμάζεται πριν παραδώσουμε το όχημα σας  για να το απολαύσετε, απλά φροντίζοντας όλα να λειτουργούν όπως πρέπει.


Βρείτε ένα Superchips remap για το αυτοκίνητο σας

Η απλή αναζήτηση στον σύνδεσμο δεξιά,σας δίνει τη δυνατότητα, μέσα σε δευτερόλεπτα, για να μάθετε αν ένα Superchips remap είναι διαθέσιμο για το αυτοκίνητο σας.

 Απλά επιλέξτε την κατάλληλη μάρκα (π.χ. Audi) και στη συνέχεια επιλέξτε το κατάλληλο τύπο κινητήρα (π.χ. βενζίνη).

Εάν ένα Superchips remap υπάρχει για το αυτοκίνητό σας θα ενημερωθείτε για το κέρδος σε ισχυ (με  καμπύλη δύναμης όπου υπάρχει) και για την τιμή.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητό σας ή απλώς δεν είναι σίγουρος καλέστε   0030 210 6008737   ή στείλτε μας e-mail rsmotor@gmail.com


 

 

 


περισσότερη ισχύς για σας ......

R&S Motorsports LTD μπορεί να μετατρέψει και να απελευθερώσει την κρυμμένη δύναμη που μας περιμένει να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλο(ECU) του αυτοκινήτου σας, με την 20ετη εμπειρία μας στον χώρο της ηλεκτρονικής διαχείρισης και αναβάθμισης  μηχανών.

όλα γίνονται με  ασφάλεια και αξιοπιστία και επαγγελματικό τρόπο  ............. όπως το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια !

οι εργοστασιακές ρυθμίσεις  παραμένουν ενεργές ώστε να μπορούν να διαβαστούν από κάθε εργοστάσιο κατασκευής  που μπορεί να κάνει διορθώσεις και αναβαθμίσεις που απαιτούνται , σε αντίθεση με άλλους βελτιωτικούς οίκους ……

μπορείτε επίσης να αναμένετε μια μείωση του καυσίμου  στα  turbo diesel οχήματα !!!!!!!

κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας μπορεί να δεχθεί  αυτή την ειδική μεταχείρηση


Bluefin

Get the Flash Player to see this player.


Συστήστε ένα φίλο

 Εντυπωσιάστηκες από Superchips;  Σκέψου τους φίλους σου θα είναι πολλοί;Τότε γιατί να μην μας προτείνετε σε ένα φίλο σας


 >> Δείτε περισσότερα

   
Αρχική | Εγγύηση | Παροχές | Πως λειτουργεί | Αγγελίες | Αντιπρόσωποι | Αγώνες | Συστάσεις | Επικοινωνία | bluefin